آشپزي و شيريني پزي سالاد ها

طرز تهیه سالاد تبوله

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه سالاد تبوله . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰دقیقه
زمان پخت ۱۵دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

برگ جعفری خردشده 1 پیمانه
گوجه فرنگی متوسط 3 عدد
پیاز متوسط 1 عدد
بلغور 2 پیمانه
آب 4 پیمانه
نمک 1 قاشق چای خوری
روغن زیتون 4 قاشق سوپ خوری
آب لیمو ترش تازه 1 پیمانه
نعنا خشک 1 قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه

1-برای درست کردن سالاد ابتدا باید بلغور را بپزید. بلغور را با آب و نصف قاشق چایخوری نمک روی حرارت متوسط با دم‌کنی قرار دهید تا آبش جمع شود و بپزد.

2-وقتی بلغور پخت، می‌توانید آن را از روی حرارت بردارید. ۱ قاشق روغن زیتون به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. زمان پخت بلغور بین ۱۰-۱۵دقیقه است.

3-جعفری، گوجه‌فرنگی و پیاز را خیلی ریز خرد ‌کنید و در ظرفی بریزید. نعنا خشک اضافه کنید. بلغور خنک شده را هم اضافه کنید. روغن زیتون و مقدار تقریبا زیادی آب لیمو به آن اضافه کنید. در آخر با افزودن نمک و فلفل سالاد را مزه‌دار کنید.

4-سالاد را در یخچال بگذارید تا کاملا مزه‌ها به خورد هم بروند. سالاد خنک و خوش‌طعم را بعد از یکی دو ساعت سرو کنید.

سایر نکات

این سالاد اصلا نباید خشک باشد. هر چه مقدار آب لیموی آن بیشتر و سالاد آبدارتر باشد، خوشمزه‌تر خواهد شد.
طرز تهیه سالاد تبوله

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی