آموزش طرز تهیه سالاد بادنجان روی میلفوی یا خمیر هزارلا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
خمیر میلفوی(هزارلا) – 1 عدد بادنجان – 2 عدد فلفل کبابی – 3 قاشق غذاخوری پنیر خامه ای – 1 قاشق غذاخوری سس مایونز – 2 حبه سیر – شوید – نمک
طرز تهیه
✏بادنجان و فلفل هارو روی گاز کبابی کنین یا توی فر 200 درجه کبابی کنین، بعد شوید ها و بادنجان رو کوچک خرد کنین و بقیه مواد رو مخلوط کنین و اضافه کنین.میلفوی رو به اندازه های مثل شکل تقسیم کنین و با چنگال سوراخ کنین و در فر گرم 180 درجه بپزین و همینکه درآوردین، با چنگال روش فشار بدین و بعد سالاد رو بزارین روشون.(میتونین هر نوع سالاد که خودتون دوس دارین درست کنین)
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه