آشپزي و شيريني پزي سالاد ها

طرز تهیه سالاد بادنجان روی میلفوی یا خمیر هزارلا

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه سالاد بادنجان روی میلفوی یا خمیر هزارلا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

خمیر میلفوی(هزارلا) – 1 عدد بادنجان – 2 عدد فلفل کبابی – 3 قاشق غذاخوری پنیر خامه ای – 1 قاشق غذاخوری سس مایونز – 2 حبه سیر – شوید – نمک

طرز تهیه

✏بادنجان و فلفل هارو روی گاز کبابی کنین یا توی فر 200 درجه کبابی کنین، بعد شوید ها و بادنجان رو کوچک خرد کنین و بقیه مواد رو مخلوط کنین و اضافه کنین.میلفوی رو به اندازه های مثل شکل تقسیم کنین و با چنگال سوراخ کنین و در فر گرم 180 درجه بپزین و همینکه درآوردین، با چنگال روش فشار بدین و بعد سالاد رو بزارین روشون.(میتونین هر نوع سالاد که خودتون دوس دارین درست کنین)
طرز تهیه سالاد بادنجان روی میلفوی یا خمیر هزارلا

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی