آموزش طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
4 عدد بادمجان
4_3 عدد فلفل قرمز (فلفل ترکیه ای)
1 عدد پیاز
1 حبه سیر درشت
4_3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قوطی ذرت
مقداری جعفری
پودر فلفل قرمز پرک شده
1 قاشق غذاخوری سس انار (رب انار)
آب نصف لیمو
طرز تهیه
بادمجان و فلفل را روی اجاق کبابی کنید و پوستشان را جدا کنید و ریز ریز خرد کنید. پیاز را خلالی خرد کنید ، سیر و جعفری را خرد کنید. مواد خرد شده را همراه بقیه مواد داخل ظرفی بریزید و هم بزنید و داخل ظرف سرو بریزید میتوانید با نعناع تازه سرو کنید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه