آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه خمیر فوندانت ساده(مخصوص تزیین زیبای کیک و شیرینی)

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه خمیر فوندانت ساده(مخصوص تزیین زیبای کیک و شیرینی) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه

مواد لازم برای 10 نفر

مارشمالو (طرز تهیه موجود است) 150 گرم
آب 2 قاشق غذا خوری
پودر قند 5 لیوان
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه

1-مارشمالو را داخل ظرف مخصوص مایكروویو بریزید و به آن ۲ قاشق غذاخوری آب اضافه کنید و ۱تا۲ دقیقه داخل ماکروویو با قدرت ۱۰۰درصد قرار دهید تا مارشمالوها آب شده و حالت كشدار پیدا كنند.

2-پس از اینکه مارشمالوها به شكل بافت چسبناک وآدامس مانند شدند آنها را از ماکرویو خارج کنید و کم کم پودر قند را روی مارشمالو الک کنید و مخلوط نمایید ، در اوایل یا اواسط کار میتوانید رنگ خوراکی مورد نظر را اضافه کنید ، آنقدر پودر قند اضافه کنید که خمیر بافت نرم و انعطاف پذیری پیدا کند و مثل شكل زیر انسجام یابد.

3-ممكن است تمام پودر قند مورد استفاده قرار گیرد و ممكن است مقداری از آن اضافه بیاید مهم این است كه بافت خمیر شما مناسب باشد.بعد از آنكه خمیر به شكل نرم در آمد سطح کار را کمی چرب کنید

4-خمیر را روی آن قرار دهید و شروع به ورز دادن کنید تا خمیر نرم و یکدست شود

5-خمیر آماده را داخل چند کیسه فریزر چرب شده قرار دهید و خوب هواگیری کنید و حداقل به مدت ۱۲ ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا استراحت کند.

6-راه دوم که ساده تر است:

7-مارشمالو رو به روش بن ماری ذوب کنین،یعنی یه ظرف آب جوش بزارین روی حرارت و ظرفی که توش مارشمالو ریختین بزارین توی آب جوش و هم بزنین تا کاملا ذوب بشه

8-بعد پودر قند رو کم کم بهش اضافه کنین و هم بزنین تا خمیر منسجمی بدست بیاد

9-در آخر سطح کارتون رو پودر قند بپاشین و خمیر رو از کاسه روی سطح کار انتقال بدین

10-رنگ و اسانس دلخواه رو اضافه کنین و خوب ورز بدین خمیر رو تا نرم و لطیف بشه

سایر نکات

خمیر فوندانت ساده(مخصوص تزیین زیبای کیک و شیرینی)
1)خمیر فوندانت را با سایر ابزار گلسازی به شكل انواع گل و .. میتوان شكل داد.
2) نکته مهم در استفاده از این نوع فوندانت این است که بر خلاف کیک های دیگر لایه زیر خمیر یعنی روی کیک را با هر نوع کرم و شکلاتی میتوانید پوشش دهید اما مجاز به استفاده از خامه نیستید، بدلیل اینکه رطوبت خامه خمیر فوندانت مارشمالو را شل میکند.
3)اگر خمیر سفت و خشک شد میان آن چند قطره آب بریزید و کمی ورز دهید تا مجدد نرم شود.
4) این خمیر تا 2 هفته داخل کیسه فریزر هواگیری شده و ظرف دربسته قابل استفاده میباشد ، هر زمان خواستید با خمیر کار کنید مجدد آن را ورز دهید تا آماده کار شود.
تزیین كیك با خمیر فوندانتی كه از مارشمالو تهیه شده است علاوه بر زیبایی دوچندان خوشمزه هم هست و شما با خیال راحت میتوانید آن را به همراه سایر بخش های كیك نوش جان كنید!
طرز تهیه خمیر فوندانت ساده(مخصوص تزیین زیبای کیک و شیرینی)

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی