آموزش طرز تهیه سالاد انبه وکاسنی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵دقیقه
زمان پخت ۰دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
روغن زیتون 3 قاشق غذا خوری
ریحان خرد شده 1/3فنجان
برگ کاسنی 8 عدد
سرکه 2 قاشق غذا خوری
پنیر موزارلا (موتزارلا) 8 ورق
انبه بزرگ پوست کنده و نصف شده و نازک ورقه شده 2 عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ریحان خرد شده را با روغن و ۱.۵ قاشق غذاخوری سرکه در دستگاه مخلوط کن بریزید و ریز کنید. بعد روی آن نمک و فلفل بپاشید.
2-کاسنی، انبه، پنیر و برگ ریحان را با هم داخل بشقاب قرار دهید و روی آن مخلوط سرکه را بریزید و باقیمانده سرکه را نیز اضافه کرده، سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه