آموزش طرز تهیه سالاد انار و پرتقال . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵۰دقیقه
زمان پخت ۰دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر
دانه انار 1 پیمانه
پرتقال خونی 2 عدد
لبو کوچک 3 عدد
پنیر فتا 200 گرم
گردو خرد شده 100 گرم
کاهو خردشده 2 پیمانه
مواد لازم برای سس سالاد
سس خردل 2 قاشق سوپ خوری
سس سویا 2 قاشق سوپ خوری
سرکه بالزامیک 1 قاشق سوپ خوری
آبلیمو 1 قاشق سوپ خوری
سس ماست 1/2 پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
1-لبوها را بپزید و بهصورت دلخواه خرد کنید. پرتقالها را با یک چاقوی تیز پوست بگیرید، طوری که لایه سفید دور گوشت میوه کاملاً جدا شود. سپس آنها را بهصورت حلقهای خرد کنید. پنیر را داخل یک کاسه کوچک خرد کنید.
2-در یک کاسه مناسب کاهو را بریزید. سپس بقیه مواد را روی کاهو بریزید و بهآرامی هم بزنید تا مواد بهطور یکدست با هم مخلوط شوند.
3-حالا سس سالاد را آماده کنید. به این صورت که تمامی مواد برای تهیه سس را داخل کاسه ای بریزید و خوب هم بزنید تا سس یکدستی حاصل شود. سس را بچشید و در صورت نیاز نمک یا آبلیموی بیشتری اضافه کنید.۴
4-سس حاصل را روی سالاد بریزید و آن را خوب هم بزنید تا به خورد سالاد برود، سپس آن را سرو کنید.
سایر نکات
برای درست کردن سس این سالاد می توانید مقداری روغن کنجد به آن اضافه کنید تا طعم بهتری پیدا کند.
اگر لبوها به اندازه کافی شیرین نبودند، مقداری شکر روی آن ها بریزید و سپس آن ها را بپزید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه