آشپزي و شيريني پزي سالاد ها

طرز تهیه سالاد اسفناج

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه سالاد اسفناج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

اسفناج تازه 500 گرم
کلم برگ قرمز متوسط 1 عدد
پیاز متوسطد 1 عدد
برگه زردآلو 1/2 فنجان
مغر تخمه آفتابگردان 1 فنجان
نمک به مقدار لازم
مواد لازم برای سس سالاد
روغن زیتون
۲ قاشق غذا خوری
آب نارنج
۲ قاشق غذا خوری
ریحان تازه ی ساطوری شده
۲ قاشق غذا خوری
سیر رنده شده
۲ حبه
آب انار شیرین
۲ قاشق غذا خوری

مواد لازم برای سس سالاد

روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
آب نارنج 2 قاشق غذا خوری
ریحان تازه ی ساطوری شده 2 قاشق غذا خوری
سیر رنده شده 2 حبه
آب انار شیرین 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه

1-برگ های اسفناج را شسته و درشت خرد کنید. سپس آنها را در ظرفی بریزید. کلم قرمز را به صورت خلالی باریک ببرید و یا رنده کنید

2-سپس پیاز را خلالی و برگه ی هلو را به صورت باریک ببرید و همه را به همراه مغز تخمه ی آفتابگردان به ظرف محتوی اسفناج اضافه کنید . خوب هم بزنید تا همه ی مواد با یکدیگر مخلوط شوند.

3-برای سس این سالاد در ظرفی جدا ، روغن زیتون و آب نارنج ( به جای آن می توانید از سرکه سیب یا آبغوره نیز استفاده کنید ) را با هم مخلوط کنید. کمی نمک بیفزایید و بعد سس را بچشید. ملس بودن سس را می توانید با آب انار تازه کم و یا زیاد کنید. بعد از اینکه مزه ی دلخواه را به دست آوردید ، سیر رنده شده و ریحان ساطوری شده را به آن اضافه کنید و خوب به هم بزنید. آنگاه روی سالاد بریزید و سالاد را دوباره با سس مخلوط کرده و سپس سرو کنید.

سایر نکات

این سالاد به علت دارا بون آهن برای افراد کم خون یا دچار فقر آهن و کسانی که ضعف بدنی دارند یا حتی دچار ریزش مو هستند بسیار مفید می باشد
به علت دارا بودن مقدار بالای اسید فولیک برای خانم های باردار مناسب است ، ولی اسید فولیک در اسفناج خام موجود است و در اثر پختن از بین می رود.
طرز تهیه سالاد اسفناج

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی