آموزش طرز تهیه سالاد استانبولی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
سیب زمینی استامبولی خرد شده به قطعات متوسط 450 گرم
لوبیا سبز تازه، خرد شده به قطعات درشت 1 پیمانه
نمک 1/4 قاشق چای خوری
روغن زیتون 3 قاشق سوپ خوری
موسیر خرد شده 1 عدد
سرکه سفید یا قرمز 2 قاشق سوپ خوری
جعفری خرد شده 2 قاشق سوپ خوری
خردل 2 قاشق سوپ خوری
رزماری تازه 1 قاشق سوپ خوری
پودر فلفل سیاه به مقدار لازم
زیتون هسته گرفته دونیم شده 1/4 پیمانه
طرز تهیه
1-سیب زمینیهای استانبولی را در یک ظرف مناسب و قابل استفاده در مایکروفر قرار دهید.
2-لوبیا سبز را روی آن بریزید و یک چهارم قاشق چایخوری نمک را روی آن بپاشید.
3-روی ظرف را ببندید و مواد را با قدرت ۱۰۰% به مدت ۷ تا ۹ دقیقه در اجاق مایکرویو بپزید.
4-این مخلوط را یک بار به هم بزنید و آب اضافه آن را بگیرید.
5-برای سس، روغن زیتون، موسیر، سرکه، جعفری، خردل، رزماری و یک هشتم قاشق چایخوری نمک و فلفل را در یک ظرف با درب محکم بریزید و خوب تکان دهید.
6-مخلوط سیب زمینی، سس و زیتونها را در یک ظرف مناسب بریزید و به آرامی مخلوط کنید.
7-این سالاد را می توانید به صورت گرم یا سرد سرو کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه