آموزش طرز تهیه سالاد ازمه تند (آجی ازمه) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
5 عدد گوجه فرنگی (من 400 گرم گوجه فرنگی گیلاسی استفاده کردم)
3 عدد فلفل کاپیا قرمز (فلفل ترکیه ای)
8_7 عدد فلفل سیوری (فلفل سبز)
1 عدد پیاز
یک چهارم بسته جعفری (حدود 8_7 ساقه)
2 حبه سیر
برای سس:
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری رب فلفل
6_5 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری سس انار (همان رب انار است ولی از رب انار ما رقیق تر است)
1 قاشق غذاخوری نعناع خشک
1 قاشق مرباخوری سماق
1 قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز
آب یک چهارم، لیمو
2_1 قاشق مرباخوری فلفل قرمز پرک شده
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
1 قاشق مرباخوری نمک
به دلخواه ایسوت isot(ایسوت فلفل سیاه نیست ، نوعی فلفل قرمز که در شهر شانلی اورفه ترکیه پرورش داده میشود را طی مراحلی زیر نور آفتاب تا وقتی که به رنگ مورد دلخواه قرمز ، بنفش یا سیاه تبدیل شود خشک میکنند سپس فلفل های خشک را میکوبند و به مقدار مشخصی نمک و روغن زیتون اضافه میکنند )
طرز تهیه
گوجه فرنگی را به تنهایی داخل غذاساز بریزید و به اندازه ای که خیلی له نشود خرد کنید (میتوانید پوست گوجه فرنگی را بکنید)و داخل ظرفی بریزید. پیاز ، سیر ، جعفری و فلفل ها را در غذاساز به شکل ریز خرد کنید و به گوجه فرنگی اضافه کنید و هم بزنید.
تمام مواد سس را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید و به مخلوط گوجه فرنگی اضافه کنید و هم بزنید سپس40_30 دقیقه داخل یخچال بذارید (به دلخواه میتوانید قبل از سرو سالاد را داخل صافی بریزید تا قوام غلیظ تری به دست آورید و سرو کنید) چون ما خانواده ای این سالاد را با قوام آب دار دوست داریم من بدون اینکه داخل صافی بریزم سرو میکنم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه