آموزش طرز تهیه سارما سارای بیسکوییتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 لیتر شیر
1 لیوان آرد
1 لیوان شکر
1 پاکت وانیل(5 گرم)
125 گرم کره یا مارگارین
برای لایه زیری 1 پاکت بیسکوییت کاکائویی پتی بور
طرز تهیه
در قابلمه کره و آرد را بریزین و تا بلند شدن بوی آرد حدود 3 دقیقه تفت بدین.شیر سرد,شکر ریخته مرتب هم زده بپزین.وقتی شروع به حباب زدن کرد از روی اجاق بردارین.به این مخلوط وانیل اضافه کنید و 4 دقیقه با هم زن بزنین.اگه در سینی بزرگ بریزین نازک میشه و موقع رول کردن ترک نمیخوره.
داخل سینی بیسکوییت پودر شده میریزیم بیسکوییت زیاد باشد. محلبی را روی بیسکوییت ریخته و صاف میکنیم.
4-5 ساعت در یخچال میذاریم میتونین یک روز در یخچال نگه دارین که خیلی راحتتر رول میشود.
بعد از درآوردن از یخچال مثل فیلم برش زده و رول میکنیم.اگه دوست داشته باشین میتونین وسط رول موز بذارین.نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه