آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه سارما سارای بیسکوییتی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه سارما سارای بیسکوییتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

1 لیتر شیر
1 لیوان آرد
1 لیوان شکر
1 پاکت وانیل(5 گرم)
125 گرم کره یا مارگارین
برای لایه زیری 1 پاکت بیسکوییت کاکائویی پتی بور

طرز تهیه

در قابلمه کره و آرد را بریزین و تا بلند شدن بوی آرد حدود 3 دقیقه تفت بدین.شیر سرد,شکر ریخته مرتب هم زده بپزین.وقتی شروع به حباب زدن کرد از روی اجاق بردارین.به این مخلوط وانیل اضافه کنید و 4 دقیقه با هم زن بزنین.اگه در سینی بزرگ بریزین نازک میشه و موقع رول کردن ترک نمیخوره.
داخل سینی بیسکوییت پودر شده میریزیم بیسکوییت زیاد باشد. محلبی را روی بیسکوییت ریخته و صاف میکنیم.
4-5 ساعت در یخچال میذاریم میتونین یک روز در یخچال نگه دارین که خیلی راحتتر رول میشود.
بعد از درآوردن از یخچال مثل فیلم برش زده و رول میکنیم.اگه دوست داشته باشین میتونین وسط رول موز بذارین.نوش جان
طرز تهیه سارما سارای بیسکوییتی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی