آموزش طرز تهیه روکش کردن کیک با ژله بستنی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۸۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه
مواد لازم برای 10 نفر
پودر ژله دلخواه 2 بسته
آب جوش 2 لیوان
بستنی وانیلی آب شده 1 لیوان
کیک (برای 10 نفر) 1 عدد
طرز تهیه
1-ابتدا یک کیک درست کنید نوع کیک مهم نیست ساده کاکاویی یا… پس از سرد شدن از قالب خارج کرده خوب قالب را بشویید وچرب کنید.
2-سپس دورتادور کیک را نیم سانت ببرید تاکیک کوچک شود .می توانید از عرض دوقسمت کنید وخامه وموز و…بگذارید روی کیک لزومی نداره خامه بکشید.
3-سپس کیک را برای چند دقیقه درفریزر بگذاریدتایخ کنه.حالا دو بسته پودر ژله را با دو لیوان آبجوش خوب حل کرده بعد از سرد شدن با یک لیوان بستنی آب شده مخلوط کنید.
4-سپس در کف قالب چرب یک لایه یک سانتی ژله بریزید و در فریزر بگذارید تا سریع ببندد.
5-پس از بیست دقیقه خارج کرده و دو قاشق از ژله را روی ژله بسته شده بریزید این کار به چسبندگی کیک به ژله کمک میکنه
6-بعد کیک را روی آن قرار داده و ژله که حالا نیم بند شده و غلظتش مثل سفیده تخم مرغ شده را دور کیک بریزید ودر فریزر بگذارید تا ببنده.
7-بعد از نیم ساعت از فریزر خارج کرده در یخچال دوساعت قرار دهید.
8-سپس مثل خارج کردن ژله از قالب در آب ولرم سه ثانیه گذاشته یا دورش را سشوار بگیرید تا از قالب جدا شده و در ظرف سرو بر گردانید!نوش جان!
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه