آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه رول کیک قرمز نعنایی برای 8 تا 10نفر

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه رول کیک قرمز نعنایی برای 8 تا 10نفر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

برای کیک:

  • 1 پیمانه آرد
  • 2 قاشق چایخوری پودر کاکائوی شیرین نشده
  • 3/4 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 4 تخم مرغ بزرگ
  • 3/4 پیمانه شکر
  • 2 قاشق غذاخوری کره آب شده سرد
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 2 قاشق غذاخوری باترمیلک
  • 1 قاشق چایخوری سرکه سفید
  • رنگ قرمز خوراکی

برای باترکریم نعنایی:

  • 1/2 پیمانه سفیده تخم مرغ(4 تخم مرغ بزرگ)
  • 1 و 1/3 پیمانه شکر
  • 2 پیمانه کره نرم شده بدون نمک
  • 3 و 1/2 اونس(تقریبا کمی کمتر از نصف پیمانه)شکلات سفید ذوب شده
  • 3/4 قاشق چایخوری عصاره نعناع( اختیاری)
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

برای روش: پودر شکر و آبنبات های نعنایی یا…

طرز تهیه

فر رو در دمای 180 درجه میزاریم و برای کیک، مواد خشک رو باهم الک کرده و قاطی میکنیم و میزاریم کنار، تخم مرغ هارو با شکر میزنیم با همزن تا 3 برابر بشه و سفید بشه، درجه همزن رو کم میکنیم و وانیل و کره رو اضافه میکنیم، بعد باترمیلک و سرکه و رنگ قرمز رو اضافه میکنیم.نصف مواد خشک رو اضافه میکنیم و با همزن با درجه خیلی کم میزنیم تا فقط قاطی شن بعد همزن رو میزاریم کنار و نصف دیگر مواد خشک رو اضافه میکنیم و با دست هم میزنیم تا فقط قاطی شن. 13تا15 دقیقه در فر بپزین.روی میز حوله تمیز میزاریم و روش پودر شکر کمی الک میکنیم و همینکه کیک پخت، زود بر میداریم و روی حولمون برمیگردونیم. کاغذ فر رو از پشتش برمیداریم و روش پودر شکر الک میکنیم.توسط حوله کیک رو رول میکنیم و میزاریم تا سرد شه.

برای باترکریم،درون کاسه نشکن(بخاطر بن ماری کردن)تخم مرغ هارو با شکر با ویسک میزنیم بعد به صورت بن ماری، به صورت مداوم هم میزنیم تا وقتی به مایعمون دس میزنین، گرم باشه(150 درجه)، بعد از روی گاز(بن ماری) برمیداریم میزاریم روی میز و با همزن با درجه بالا انقدر میزنیم که بیرون کاسه هم دما بشه با محیط. بعد بقیه مواد رو اضافه میکنیم وبا دسته پدالی(فک کنم بصورت فولد کردن)با درجه پایین، هم میزنیم(اگه ندارین خودتون با دست فولد باید بکنین فک کنم!)بعد که قاطی شدن، با همون دسته پدالی با درجه بالا هم میزنیم تا نرم سیلکی بشه!آخر از همه کیک رو رولش رو باز کنین و نصف باترکریم رو روش پخش کنین و رول کنین دوباره و بقیه باتر کریم هم روش بزنین و تزیین کنین.
طرز تهیه رول کیک قرمز نعنایی برای 8 تا 10نفر

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی