آموزش طرز تهیه رول ارده گردویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
1 لیوان شیر ولرم
1 لیوان آب ولرم
1 لیوان روغن مایع
نصف پاکت خمیر مایه خیس(یا 1قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک)
1 قاشق مرباخوری نمک
2 قاشق مرباخوری شکر
2 عدد تخم مرغ(زرده های تخم مرغ برای روی خمیر)
حدود 5.5 لیوان آرد(نسبت به نوع آرد مقدار آرد میتواند تغییر کند)
برای لایه های وسط:
100 گرم کره آب شده
1 استکان ارده(استکان کمر باریک ترک،100 گرم)
نصف استکان شکر(35 گرم)
1 لیوان گردوی خرد شده
طرز تهیه
شیر و آب ولرم را داخل ظرفی بریزید خمیر مایه خیس را با دست خرد کنید و داخل ظرف بریزید و تا وقتی که خمیر مایه حل شود با همزن دستی هم بزنید(اگر خمیر مایه خیس ندارید خمیر مایه خشک بریزید)سپس روغن مایع ، سفیده های تخم مرغ و نمک را اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید.سپس شکر را اضافه کنید و هم بزنید.آرد را با کنترل بریزید و با دست ورز بدید. من مقدار آردی که استفاده کردم بین 5.5 و 6 لیوان بود اما شما آرد را با کنترل و به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی باشد و به دست نچسبد.روی خمیر را بپوشانید و حدود 45دقیقه استراحت بدید.
کره را روی اجاق آب کنید سپس از روی اجاق بردارید و ارده و شکر را به کره اضافه کنید و هم بزنید.
خمیر را روی سطح آرد پاشی شده کمی ورز بدید و به دو قسمت و هر خمیر را به 5 چانه مساوی تقسیم کنید.کلا 10چانه آماده میکنید.با 5 چانه اول شروع کنید چانه ها را با دست و یا با وردنه اندازه بشقاب سرو کوچک باز کنید خیلی بزرگ باز نکنید. بعد از اینکه 5 چانه را باز کردید روی خمیرهای باز شده مخلوط ارده و کره فراوان بمالید و گردو ریز خرد شده بپاشید(من گردوی خیلی ریز استفاده کردم شما میتوانید کمی درشت تر خرد کنید)خمیر دوم را روی خمیر اول بذارید و باز مخلوط ارده و کره بمالید و گردو بپاشید.تا تمام شدن 5 خمیر اینکار را ادامه بدید روی لایه آخر چیزی نمیزنید و این پنج خمیر ارده ای را داخل یخچال بذارید(15_10 دقیقه در یخچال نگه دارید)حالا 5 چانه دوم را هم آماده کنید و در یخچال بذارید.
سپس خمیر اول را از یخچال بردارید و با وردنه به شکل مربع باز کنید و مثل فیلم با چاقو برش بزنید و رول کنید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید.روی خمیر ها زرده تخم مرغ بزنید و کنجد بپاشید(میتوانید 5 تا 10 دقیقه داخل سینی استراحت بدید)در فر 180 درجه تا وقتی که سرخ شود بپزید. بعد از پخت کمی ترد است و تا چند روز تازه گی خودش را حفظ میکند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه