آموزش طرز تهیه رولت کاکائویی با پودینگ وانیلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
4 تخم مرغ
4 قاشق غذاخوری شکر
4 قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
5 گرم بکینگ پودر
–
برای کرمش: یک بسته پودینگ وانیلی که طبق روی بسته درست کردین(طبق غلظتی که دوس دارین مقدار شیر رو کم یا زیاد کنین) یا هر کرم یا خامه ای که دوس دارین.
طرز تهیه
زرده ها و سفیده های تخم مرغ هارو جدا کنین، زرده هارو بزنین و نصف شکر رو اضافه کنین و خوب بزنین، بعد پودر کاکائو، وانیل، آرد و بکینگ پودر رو اضافه کنین و بزنین، در طرف دیگه سفیده ها و نصف دیگه شکر رو خوب بزنین تا سفت شه(نه خیلی خیلی زیاد) و به کیکتون اضافه کنین و با قاشق تخته ای یا لیسک، زیرورو کنین تا پفش نخوابه. بعد توی قالبتون که کاغذ روغنی گذاشتین بمالین و چنبار به میز بزنین و 10 دقیقه در فر گرم شده 160 درجه بپزین. بعدازینکه از فر درآوردنین، یکم صبر کنین بعد آرام با کمک دستمال یا کاغذ روغنی رول کنین و بزارین سرد شه و بعد از سرد شدن رولو باز کنین و پودینگ وانیلی یا هر کرم دلخواهتون رو بمالین و رول کنین.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه