آموزش طرز تهیه رولت مرغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
سینه ی مرغ……………. 3 عدد
اسفناج…………………. 300 گرم
خامه…………………… 1 لیوان
سیر……………………. 2 حبه
پیاز…………………….. 1 عدد
پنیر چدار رنده شده………. 1 لیوان( یا پنیر پارمسان)
روغن زیتون…………….. 3 قاشق غذاخوری
پودر جوز هندی…………. نصف قاشق چای خوری
نمک……………………. 1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه……………… 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه
سینه_مرغ ها را از وسط به دو نیم کرده و با استیک کوب، نازکشان می کنیم. اسفناج ها را شسته و اجازه می دهیم تا آبشان خشک شود سپس خردشان می کنیم. سیر ها و پیاز را ریز خرد می کنیم. در تابه ی بزرگی روغن_زیتون را ریخته و روی شعله ی کم اجاق قرار می دهیم سپس سیر، پیاز و اسفناج خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم. خامه ، جوز هندی، نمک و فلفل سیاه را به مخلوط اسفناج اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم و اجازه می دهیم مواد ، 2 تا 3 دقیقه ی دیگر روی شعله بپزد سپس تابه را از روی شعله ی اجاق برمی داریم. سینه های مرغ نازک شده را روی یک ورق سلفون کنار هم به صورت چسبیده به هم، مي چینیم تا یک لایه ی گوشتی مستطیل شکل ایجاد شود. مخلوط اسفناج را در طول این لایه ی گوشتی می ریزیم و از طول، لایه ی گوشتی را به صورت سفت و منسجم، رول می کنیم و انتهای رولت را به وسیله ی چند خلال دندان، کیپ می کنیم و رولت مرغ را درون سینی فر قرار داده و آب باقی مانده از مخلوط اسفناج را هم کف سینی فر می ریزیم. پنیر چدار یا پارمسان رنده شده را روی رولت مرغ می ریزیم و سینی فر را به مدت 30 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 200 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم سپس از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار داده و برش می زنیم و به صورت گرم سرو می کنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه