آموزش طرز تهیه رولت مجلسی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 14 نفر
خرما 500 گرم
ارده 1/2 پیمانه
آرد گندم 2 قاشق غذاخوری
گردو خرد شده 1 پیمانه
کنجد برای تزئین به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا هسته خرما رو جدا میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا نرم بشه.
2-در ظرفی جداگانه آرد گندم را بو داده و ارده را اضافه میکنیم و بعد دو دقیقه تفت دادن شعله رو خاموش میکنیم.
3-حالا خرما رو با مخلوط آرد و ارده ترکیب کرده و خوب ورز میدیم تا بخورد هم بره ، خرما رو روی پلاستیک با وردنه پهن کرده و لای آن گردو میریزیم و رول میکنیم و برای چند ساعت در یخچال قرار میدیم تا بشه راحت برش زد.
4-رولت ها رو با فاصله یک سانتی برش زده و در کپسول مافین سرو میکنیم.
سایر نکات
۱ – برای بهتر و تمیز برش خوردن رولت خرما از چاقو اره ای استفاده و چاقو را کمی چرب کنید
2- برای وسط رولت میتوان بجای گردو از سایر مغزها و برای تزیین میتوان از ترافل ، پودر نارگیل ، پودر پسته یا بنا بر ذائقه از شکلات رنده شده یا کنجد و… استفاده کرد
3 – مقادیر ارده و آرد کاملا سلیقه ایه ، اگه می خواهید طعم ارده بیشتر احساس بشه می توان مقادیر رو بیشتر یا کمتر کرد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه