آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه رولت شکلاتی و پرالین گردو

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه رولت شکلاتی و پرالین گردو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
رولت شکلاتی در مهمانی‌ها یکی از پرطرفدار‌ترین دسر‌ها محسوب می‌شود. با اضافه کردن پرالین به رولت مطمئن باشید ترکیب بی‌نظیری به دست خواهید آورد. در ادامه طرز تهیه رولت شکلاتی با پرالین گردویی را بخوانید.

مواد لازم برای تهیه رلت شکلاتی

سه چهارم پیمانه آرد
۴ عدد تخم‌مرغ
نصف پیمانه شکر
یک چهارم قاشق چای‌خوری نمک
نصف قاشق چای‌خوری قهوه
۱ قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر
یک چهارم پیمانه پودر کاکائو

طرز تهیه

ابتدا سفیده و زرده را از هم جدا کنید، سپس آنقدر سفیده را هم بزنید تا سفت شود. مواد خشک را در ظرفی ریخته، با هم مخلوط کنید و ۳ مرتبه از الک بگذرانید.

زرده‌ها را با شکر بزنید، مواد خشکی را که الک کرده بودید به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. سفیده تخم مرغ را به آرامی اضافه کنید و مواد را هم بزنید (بهتر است ابتدا نصف سفیده را بریزید و هم بزنید و سپس بقیه آن را اضافه کنید).

سینی را چرب کنید و کاغذ روغنی روی آن قرار دهید، مایه رولت را با قاشق روی کاغذ روغنی بریزید و به صورت یکنواخت پهن کنید. سینی را در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گذاشته و پس از حدود ۶ دقیقه آن را از فر خارج کنید.

کیک را از فر خارج کرده و بعد از آن که خنک شد، با استفاده از کاغذ روغنی آن را رول کرده و به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید.

بعد از یک ساعت رولت را از یخچال خارج کرده، رول آن را باز کنید. خامه را با قاشق روی رولت بریزید و رول کنید، مجددا آن را به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید.

رولت شکلاتی شما آماده شده است، در آخر با استفاده از سس شکلات و پرالین گردویی آن را تزئین کنید، در ادامه طرز تهیه سس شکلات و پرالین گردو را بخوانید.

مواد لازم پرالین گردو

۱۱۵ گرم گردو
۱۰۰ گرم شکر سفید
۲۲۵ گرم شکر قهوه ای
۸۵ میلی لیتر شیر کم چرب
۱۲۰ گرم کره
یک چهارم قاشق چای‌خوری وانیل

طرز تهیه

ابتدا گردو را روی سینی بریزید و داخل فر با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و بعد از ۱۰ دقیقه از فر خارج کنید. موادی که از آنها اسم برده‌ایم را داخل قابلمه نچسب بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد، هر از گاهی هم بزنید.

کریستال‌هایی که در اطراف ظرف تشکیل می‌شود را با بررسی خیس از اطراف پاک کنید. به مدت ۱۱ دقیقه با حرارت متوسط بپزید و گاهی هم بزنید.

گردوهای بو داده و کره را اضافه کنید، هم بزنید تا کره آب شود. وانیل را اضافه کنید، با قاشق چوبی ۱ تا ۲ دقیقه مدام هم بزنید تا غلیظ شود. مواد را روی کاغذ روغنی بریزید ( کمی با فاصله بچینید که به هم نچسبند).

سینی را ۳۰ دقیقه در اتاق بگذارید تا خنک شوند سپس آن را از کاغذ جدا کرده خرد کنید.

طرز تهیه سس شکلات

سس شکلات را برای ریختن روی رولت شکلاتی که آماده کرده‌ایم درست می‌کنیم. برای این کار، دو سوم پیمانه شکلات خرد شده را با روش بن ماری آب کرده و بعد نصف پیمانه خامه فرا دمای کاله (خرید از دیجی کالا) را به آن اضافه کنید. قبل از اینکه سرد شود آن را روی رولت‌ها بریزید و سپس پرالین گردو که قبلا تهیه و خرد کردید را روی آن بریزید.
طرز تهیه رولت شکلاتی و پرالین گردو

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی