آموزش طرز تهیه رولت خامه ای از باقیمانده کیک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
کیک (اضافات باقی مانده کیک) 500 گرم
شیر 1/5 فنجان
شکلات تلخ یا شیرین 100 گرم
خامه قنادی 100 گرم
طرز تهیه
1-کیک رو با گوشت کوب خوب له کنید
2-شیر رو کم کم اضافه کنید تا زمانیکه کیک پودر شده خودشو بگیره
3-شکلات رو به روش بن ماری ذوب کنید اگر از شکلات تلخ استفاده وردید ۱ قاشق عسل به شکلات اضافه کنید و در اخر به شکلات ۵۰ گرم کره اضافه کنید.اضافه کردن کره اختیاریه.
4-اگر هنوز کیکتون احتیاج به شیر داره کمی شیر به شکلات اضافه کنید و به کیک اضافه کنید(باید مراقب باشید شیر رو در حدی اضافه کنید که کیکتون حالت خمیری نگیره )بنابراین اضافه کردن شیر دست خودتونه و باید خودتون تشخیص بدید
5-دو لایه سلفون روی سینی پهن کرده کیک رو روی سلفون پهن کرده و با دست صاف و یکدست میکنیم
6-خامه قنادی رو روی کیک کشیده و با کمک سلفون رول کرده و به مدت چند ساعت در یخچال قرار داده که خودشو بگیره.(میتونید بعد از کشیدن خامه موز هم وسط رولت اضافه کنید)
7-بعد از چند ساعت رولت رو از یخچال بیرون اورده و با سس شکلات تزئین کنید.(شکلات رو بن ماری کنیدو بهش خامه یا شیر اصافه کرده و روی حرارت قراردهید که سس به غلظت مناسب برسد و سپس روی رولت بریزید)
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه