آشپزي و شيريني پزي غذای گیاهی

طرز تهیه روش های شناخت ادویه جات اصل از تقلبی و بی کیفیت

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه روش های شناخت ادویه جات اصل از تقلبی و بی کیفیت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
ادویه جات تنوع زیادی دارند و متاسفانه در میان آن ها ادویه جات تقلبی و بی کیفیت هم یافت می شود که باعث می شود هنگام خرید به اشتباه بیفتیم. این مشکل حتی در کشورهای تولید کننده هم ممکن است بوجود بیاید. بدونیم به شما یاد می دهد که چگونه کیفیت ادویه جاتی که می خرید را تشخیص دهید.

دارچین

طرز تهیه روش های شناخت ادویه جات اصل از تقلبی و بی کیفیت
دارچین کاسیا اغلب به جای دارچین اصل فروخته می شود. این دو شباهت زیادی به هم دارند اما کاسیا عطر ضعیف تری نسبت به دارچین اصل دارد. به علاوه چوب کاسیا ضخیم تر و زبرتر است و از یک طرف پیچ خورده است.

اصل و فرع بودن دارچین آسیاب شده را خیلی راحت می توان تشخیص داد. اگر چند قطره ید به دارچین کاسیا اضافه کنید به رنگ آبی تغییر رنگ می دهد.

فلفل سیاه اصل وقتی آسیاب می شود به قطعات درشتی تبدیل می شود و کمی هم چرب است. اما فلفل بی کیفیت بیش از حد خشک است و هنگام آسیاب بیش از حد ریز می شود.

فلفل

طرز تهیه روش های شناخت ادویه جات اصل از تقلبی و بی کیفیت
فلفل سیاه اصل وقتی آسیاب می شود به قطعات درشتی تبدیل می شود و کمی هم چرب است. اما فلفل بی کیفیت بیش از حد خشک است و هنگام آسیاب بیش از حد ریز می شود.

زنجبیل

طرز تهیه روش های شناخت ادویه جات اصل از تقلبی و بی کیفیت
ریشه گیاه زنجبیل باید صاف، سخت و بدون چروک باشد و پوست بسیار نازکی داشته باشد. اگر زنجبیل چروکیده باشد کهنه است. واقعیت این است که اگر زنجبیل بیش از حد رشد کند داخل آن نخ های درشتی ایجاد می شود.

زرده چوبه

طرز تهیه روش های شناخت ادویه جات اصل از تقلبی و بی کیفیت
آرد رنگی عطر داده شده را می توان به جای پودر زردچوبه جا زد. به راحتی می توان زردچوبه اصل و تقلبی را از هم تشخیص داد. پودر را در آب حل کنید اگر زردچوبه اصل باشد روی سطح آب لکه های سفید ایجاد نمی شود.

ریشه زردچوبه کاملا زرد یا نارنجی است. پوست آن نازک و نباید نرم یا چروکیده باشد.

بادیان ستاره ای

طرز تهیه روش های شناخت ادویه جات اصل از تقلبی و بی کیفیت
عطر بادیان ستاره ای شباهت زیادی به بادیان دارد و رنگ آن قهوه ای متمایل به قرمز است. بادیان اصل ۸ گلبرگ با دانه های براق دارد و با ضربه زدن مایع چربی از آن خارج می شود. اگر بیش از حد تیره یا شکننده باشند کهنه هستند.

هل

طرز تهیه روش های شناخت ادویه جات اصل از تقلبی و بی کیفیت
دانه های هل باید درشت و رنگ آن ها سبز زیتونی باشد. اگر رنگ آن سبز روشن باشد ممکن است به آن رنگ مصنوعی زده باشند. اگر رنگ آن متمایل به زرد باشد یا اشتباه خشک شده و یا کهنه هستند.
طرز تهیه روش های شناخت ادویه جات اصل از تقلبی و بی کیفیت

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی