آموزش طرز تهیه رنگینک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
مقدار لازم بری 5 نفر
آرد 1-2 لیوان
خرما به مقدار لازم
روغن مایع 1/2 لیوان
مغز گردو به مقدار لازم
پودر نارگیل و دارچین برای تزئین به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا هسته خرماها رو درمیاریم بعد داخلش مغز گردو یا بادام میذاریم(میتونید چیزی نذاريد)
2-سپس تو ظرف کناره هم میچینیم.
3-بعد یک الی دو ليوان اگه زیاد بود خرما دو ليوان آرد به همراه نصف لیوان روغن مایع با هم سرخ میکنیم و هم میزنیم تا کمی رنگ بگيره…. زیرش رو خاموش میکنیم و روی خرما میریزیم.
4-در آخر با دارچینی،پودر نارگیل،گردو و…تزیین میکنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه