آموزش طرز تهیه راتاتویی فرانسوی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
بادمجان متوسط ۲ عدد
کدوسبز ۲ عدد
گوجه فرنگی ۳ عدد
پیاز ۴ عدد
سیب زمینی ۳ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق
روغن زیتون ۳ قاشق
نمک،فلفل سیاه و قرمز وزردچوبه به مقدار لازم
سیر دوحبه
فلفل سبز یک عدد در صورت تمایل
چند برگ ریحان و نعناع
روغن مایع برای پیاز داغ به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا بادمجان ها رو شسته و همراه پوست به لایه های نازک برش میدهیم و بمدت نیم ساعت الی چهل دقیقه داخل آب نمک قرار میدیم تا تلخیش گرفته شود بعد کدو و گوجه و پیاز و سیب زمینی رو شسته و به لایه های نازک برش میدهیم بعد سس رو آماده میکنیم،برای سس یک عدد پیاز رو در مقدارکمی روغن تفت میدیم تا طلایی شود و به آن زردچوبه و فلفل و رب اضافه کرده و تفت میدیم وسیر و فلفل سبز را نیز داخلش خرد میکنیم و کمی تفت میدیم وبه آن نصف لیوان آب اضافه میکنیم و برگهای نعناع و ریحان رو میشوریم و داخل سس خرد میکنیم و اجازه میدیم سس کمی غلیظ شود،بادمجانها را از داخل آب نمک خارج کرده و روی آنها آب میریزیم تا نمک اضافیش گرفته شود و آبکش میکنیم،یک ظرف پیرکس رو انتخاب کرده و سس را کف ظرف میریزیم و پخش میکنیم بعد یک لایه بادمجان بعد گوجه بعد کدو بعد سیب زمینی و درآخر پیاز کنار هم میچینیم و به همین ترتیب ادامه میدیم و لایه ها رو کنار هم قرار میدیم تا ظرف پرشود و درآخر با قلمو روغن زیتون را روی سبزیجات میمالیم و با نمکدان روش نمک میپاشیم و با زرورق روی ظرف را پوشانده و در داخل فر ۱۸۰ درجه بمدت یکساعت و یک ربع قرار میدیم تا سبزیجات بپزند و سس کم شود در یک ربع آخر زرورق را بردارید تا روی سبزیجات هم تا حدودی طلایی شود.
نکته ها:
سیب زمینی در دستور این غذا نیست من خودم اضافه کردم.
در صورت تمایل میتونید یک عدد فلفل دلمه ای را هم لایه لایه کرده و در بین لایه ها قراردهید.
میتونید به جای فر ظرف را روی گاز هم قرار دهید و با حرارت ملایم بذارید بپزه.
میتونید سس را بعد از چیدن سبزیجات داخل ظرف روی سبزیجات بریزید ولی من به خاطر اینکه ظاهرزیباتری داشته باشه سس رو کف ظرف ریختم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه