آموزش طرز تهیه دونات پیراشکی کرمدار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
آرد : ۵ ليوان
كره : ۵۰ گرم
خمير مايه : ۱ ق س
شير : ۱/۵ ليوان
نمك : ۱/۲ ق چ
وانيل : ۱ ق م
بیكينگ پودر : ۱ ق م
تخم مرغ : ۲ عدد
شكر : نصف ليوان
◀️ برای کرم پیراشکی
شیر : نصف لیوان
آرد سفید : ۱ ق غ
نشاسته : ۱ ق غ
شکر : یک سوم لیوان
گلاب : کمی
وانیل : کمی
کره : ۱ ق غ
طرز تهیه
ابتدا نصف پيمانه شير رو ميزاريم روی حرارت تا ولرم بشه بعد ۱ ق غ شكر رو با خمير مايه مخلوط كرده روشو پوشونده ميزاريم عمل بياد.
بعد باقيمانده شير را باز می زاريم حرارت تا ولرم بشه بعد كره را هم اضافه كرده تا كره آب بشه.
نمک، شكر، تخم مرغ و بیکینگ پودر را هم قاطی كرده و خمير مايه بعمل هم اضافه كرده و آرد را الک كرده و آروم آروم اضافه كرده اگه آرد كم آمد، كمی هم اضافه كرده و خوب ورز داده روشو پوشونده ۱ ساعت استراحت می دهيم بعد از ۱ ساعت پف خمير را گرفته و چانه هايی ۴۰ گرمی برداشته توی دست گرد كرده بعد صاف ميكنيم با كاتر گرد قالب زده روشو با دستمال نم پوشانده نيم ساعت استراحت دوم ميدهيم. حالا در یک ظرف گود روغن میریزیم و وقتی داغ شد، پیراشکی ها رو با حرارت کم سرخ میکنیم. بعد هم اونا رو کمی برش داده و از کرم وسط اونا میزاریم.
طرز تهیه کرم پیراشکی
تمام مواد رو به غیر از وانیل و کره با هم مخلوط میکنیم و روی شعله کم میزاریم و مدام هم میزنیم تا غلظتش از فرنی یکم بیشتر سفت بشه. در آخر هم وانیل و کره رو اضافه کرده و حرارت رو خاموش میکنیم.
✔نکته ها
۱. برای درست کردن پیراشکی روغن باید کاملاً داغ باشد اما مواظب باشید دود نکند.
۲. وقتی پیراشکی ها رو توی روغن انداختید، مدام با قاشق روشون روغن بریزید تا پف کنه!
۳. کرم رو مدام هم بزنید تا گلوله نشه!
۴. وقتی میگیم که خمیر مایه عمل بیاد، یعنی روی اون حباب هایی تشکیل میشه و مثل اینه که قل میزنه! امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
۵. این مقدار کرم برای نصف مواد پیراشکی هستش اگه خواستید تمام مواد رو درست کنید مواد کرم رو دو برابر کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه