آموزش طرز تهیه دمپخت ماهی بوشهری لخ لاخ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
طرز تهیه
برای این دمپخت خوشمزه پیاز را خرد و توی روغن تفت دهید بعد سبزی که شامل گشنیز و شوید و من کمی هم سیر سبز زدم را هم در پیاز سرخ کنید بعد سیر تازه کوبیده شده را اضافه و مخلوط کنید و زردچوبه و نمک و ادویه مخلوط بزنید و بعد ماهی را اضافه من از ماهی شیر استفاده کردم و بزارید تا کمی توی سبزی تفت بخوره بعد اگر نخواستید تمر بدهید در همین مرحله گرد لیموعمانی هم بزنید و فلفل و مخلوط کنید تا عطر سیر بلند بشه من در این مرحله آب تمر هندی اضافه کردم و آب جوش و شروع به جوشیدن که کرد و نیم ساعت بعد ماهی را بیرون آوردم و برنج را اضافه کردم و آبش که بخار شد ماهی را روی برنج گذاشتم و دم کردم خیلی خوشمزه است امتحان کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه