آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه دسر کرم هلو

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه دسر کرم هلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

هلوی پوره شده یک پیمانه پر
شکر: نصف پیمانه (بعد از مخلوط کردن با هلو بچشین و اگه لازم بود بیشتر بریزین)
شیر: یک و نیم پیمانه
پودر ژلاتین : ۲/۵ قاشق غذاخوری
یک بسته ژله با طعم هلو
خامه صبحانه : ۲۰۰‌ گرم
وانیل : نوک قاشق چایخوری

طرز تهیه

هلوها را پوست کنده و تکه تکه میکنیم و بعد با نصف لیوان شیر داخل مخلوط کن می ریزیم تا پوره بشه.
بقیه شیر و خامه را با شکر مخلوط کرده و به آن وانیل اضافه میکنیم و روی حرارت میذاریم تا گرم شود و شکر در شیر حل شود ولی نباید بجوشد،پودر ژلاتین رو در نصف فنجان آب سرد میریزیم و روی حرارت غیر مستقیم میزاریم تا کاملا شفاف شود و آنرا نیز به مخلوط شیر و شکر و خامه اضافه میکنیم.پودر ژله رو نیز با یک لیوان آب جوش حل کرده و به مخلوطمون اضافه میکنیم مخلوط را از روی حرارت برداشته و اجازه میدیم کمی خنک بشه بعد پوره ی هلو را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا یکنواخت شود. وقتی خوب مخلوط شد قالب مورد نظر را چرب کنید و دسر را در قالب بریزید. قالب را در یخچال قرار بدین تا چند ساعتی بمونه و خودش رو حسابی بگیره،من بعد از اینکه دسرم رو از قالب درآوردم قسمتهای خالی دسر رو که به خاطر طرح قالب خالی مونده بود با ژله ی هلوی نیم بند پر کردم و داخل یخچال گذاشتم تا ببنده،گل وسط دسر هم با هلو درست کردم.
هلو رو بارنده آلمانی به لایه های نازک بریدم و دور هم پیچیدم
طرز تهیه دسر کرم هلو

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی