آموزش طرز تهیه دسر کرم زردآلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
پوره ی زردآلو یک الی یک و نیم پیمانه
خامه صبحانه صورتی نصف پاکت ۲۵۰ گرمی
پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری
آب سرد نصف پیمانه
کرم وانیلی (دستورشو همینجا براتون میذارم)
موادلازم کرم وانیلی:
نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری سرپر
شیر یک پیمانه
شکر نصف پیمانه
زرده تخم مرغ یک عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه
برای کرم وانیلی زرده تخم مرغ و شکر را با همزن میزنیم تا کرم رنگ شود،شیر و نشاسته ذرت را مخلوط کرده و روی حرارت میذاریم تا نشاسته درشیر حل شود،مخلوط زرده و شکر را هم اضافه میکنیم و وانیل را هم اضافه کرده و مدام هم میزنیم تا غلیظ شود سپس از روی حرارت برمیداریم و روی کرم سلفون میکشیم تا رویه نبندد.
طرز تهیه دسر زردآلو:
ابتدا پوره ی زردآلو را آماده میکنیم به اینصورت که نیم کیلو زردآلوی هسته گرفته را با یک لیوان شکر و یک لیوان آب میذاریم تابجوشه و حدود ده دقیقه الی یک ربع بجوشد تا زردآلوها نرم شوند و بپزند بعد شربتش رو جدا کرده و زردآلوها رو بعد از خنک شدن توی مخلوط کن میریزیم و میکس میکنیم تا کاملا پوره شود برای اینکه دسرتون تمیزتر دربیاد پوره زردآلو رو از صافی عبور دهید تا پوست زردآلوها جداشود.
پودر ژلاتین را روی آب سرد میپاشیم تا اسفنجی شود سپس روی بخار آب جوش قرار میدیم تا ذرات ژلاتین کاملا در آب حل شود و اجازه میدیم خنک شود.
پوره زردآلو و کرم وانیلی و خامه را با هم مخلوط میکنیم و در آخر ژلاتین سرد شده را هم اضافه میکنیم و کمی مخلوط میکنیم و قالب را چرب کرده و دسر را داخل قالب میریزیم و بمدت ۴ ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا ببندد.
رنگ این دسر کمی روشنتر هست من برای اینکه خوشرنگ بشه یک قطره رنگ ژله ای زرد بهش اضافه کردم.
بعد از اینکه دسر را از قالب درآوردم داخل قلبها رو با مارمالاد زردآلو پر کردم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه