آموزش طرز تهیه دسر کدو تنبل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
برای 8 نفر
برای پودینگ :2 قاشق غذاخوری کره – 1 لیوان آرد – 1 لیتر شیر – 1 لیوان شکر – وانیل – 1 قاشق مرباخوری دارچین – مصطکی(نوعی آدامس پودرش)(اختیاری)
طرز تهیه
برای پوره کدو تنبل :2ونیم تا 3 لیوان کدو تنبل شیرین شده – 3تا4 قاشق غذاخوری شیره ارده – یک مشت فندق پودر شده یا خرد شده
✏برای پودینگ، کره رو آب کنین در قابلمه، آرد رو اضافه کنین و خوب تفت بدین، حین همزدن تند تند، شیر رو آرام آرام اضافه کنین، بعد بقیه مواد رو جز مصطکی، اضافه کنین، نزدیکای بجوش آمدنش، مصطکی رو اگه دوس دارین، اضافه کنین.بعد مخلوط کن بریزین(اگه نیاز باشه) بعد کاسه هارو تا وسط پر کنین و بعد بیسکوییتهارو روشون خرد کنین با دست.
✏کدو تنبل های شیرین شده رو توی مخلوط کن نرم و پوره کنین، ارده رو اضافه کنین، در آخر فندق هارو اضافه کنین و خوب مخلوط کنین و روی دسرها با ماسوره پایپ کنین.1تا2 ساعت در یخچال بزارین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه