آموزش طرز تهیه دسر پرنسس زعفرانی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم و طرز تهیه
صد گرم کره را روی حرارت قرار میدیم تا ذوب شود،بعد بهش پنج قاشق غذاخوری آرد اضافه میکنیم و آرد رو در کره تا جایی تفت میدیم که بوی خامی آرد گرفته شود ولی نیازی نیست تغییر رنگ دهد.
سه پیمانه شیر را با دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت مخلوط میکنیم.
سه پیمانه شیر دیگر را به آرد و کره بتدریج اضافه میکنیم و یک و نیم پیمانه شکر را هم به آن اضافه میکنیم،حالا شیر و نشاسته حل شده در سه پیمانه شیر قبلی را هم به این مخلوط اضافه میکنیم،دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را در سه چهار قاشق شیر حل میکنیم و روی بخار آب جوش قرار میدیم تا ذراتش کاملا حل شود و به مخلوط اضافه میکنیم و مخلوط را روی حرارت قرار میدیم تا غلیظ بشه ،سه قاشق غذاخوری زعفران غلیظ رو به مخلوط اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریم وبا همزن برقی کمی میزنیم تا گلوله های آرد در مخلوط حل شود و در عین حال خنک شود، بعد قالب رو کمی چرب میکنیم و دسر رو داخلش میریزیم و بمدت ۵ ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا ببندد.
این دسر اصالتا یک دسر ترکی هست و خیلی خوشمزست
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه