آموزش طرز تهیه دسر هویج و گردو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
هویج متوسط رنده شده 4 عدد
شکر 1 لیوان
کره 15 گرم
بیسکویت پتی بور 175 گرم
گردو 75 گرم
پودر نارگیل به مقدار لازم
طرز تهیه
1-هویج ها شکر و کره رو آنقدر بپزید تا آبشو بکشه و مثل پوره بشه و در حین پخت با ملاقه آنقدر بکوبیدش که قشنگ له بشه
2-بعد بریزیدش روی کاغذ روغنی و بهش شکل مستطیل بدید و بعد روش بیسکوییتو گردوی خرد شده بریزیدو بزارید تو یخچال تا سرد بشه
3-بعد از یخچال در بیارید و برش های ۱۵ سانتی بزنید و رولش کنید و روش پودر نارگیل بپاشید و تزیین کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه