آموزش طرز تهیه دسر فنجانی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 لیتر شیر
2.5 فنجان قهوه خوری شکر (هر فنجان 68 گرم شکر میباشددر کل 170 گرم)
2.5 فنجان قهوه خوری آرد(هر فنجان 50 گرم آرد میباشد در کل 125 گرم)
1 پاکت وانیل شكرى (5 گرم و يا وانيل ايرانى كمى)
1 قاشق کره و یا مارگارین (غذاخوری)
برای تزیین دسر پودر نارگیل
طرز تهیه
به غیر از وانیل و کره تمام مواد را در ظرفی هم زده و روی حرارت بپزین اجازه بدین خوب بجوشه و قوام بیاد وقتی از روی حرارت برداشتین کره و وانیل را اضافه کرده و هم بزنین .12 عدد فنجان را حتما خیس کنین و دسر را در فنجان ها بریزین 1-2 ساعت در یخچال بزارین بعد از فنجان در آورده و در پودر نارگیل بغلطونین و و هر جور دوست دارین تزیین کرده و سرو کنین.
نکته:اگه از روی حرارت زود بردارین از فنجان راحت درنمیاد البته راحت دراومدن دسر به شکل فنجان هم ربط داره .ابتدا کناره ها را با چاقو جدا کنین بعد برگردونین. ضمنا هر چقدر بیشتر در یخچال بمونه راحتتر در میاد میتونین یک روز قبل درست کنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه