آموزش طرز تهیه دسر شانامو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
پنیر ماسکار پونه ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه پاکتی ۲۰۰ گرم
بستنی وانیلی نصف پیمانه
شیر عسلی یک قوطی
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری
ژله با طعم دلخواه یک بسته (من از ژله بلوبری استفاده کردم)
آب سرد نصف پیمانه
طرز تهیه
اول ژله بلوبری یا هر طعم ژله ای که خواستین در یک لیوان آب جوش حل کنید و بن ماری کنید و اجازه بدین خنک بشه.
نصف پیمانه آب سرد را روی پودر ژلاتین بریزید تا اسفنجی شود سپس روی سماور در حال جوش میذاریم تا بن ماری و شفاف شود و اجازه میدیم خنک شود.
پنیر ماسکار پونه رو با همزن میزنیم و خامه صبحانه رو بهش اضافه میکنیم و دوباره با همزن چند دقیقه میزنیم تا یکنواخت شود. بستنی و شیر عسلی رو هم اضافه میکنیم و باهمزن میزنیم بعد ژله بلوبری خنک شده را به موادمون اضافه میکنیم و هم میزنیم و در آخر ژلاتین حل شده و خنکشده را به مواد اضافه کرده و دوباره کمی با همزن میزنیم و قالب مورد نظر رو چرب میکنیم و مواد دسر رو داخلش میریزیم و بمدت ۴ الی ۵ ساعت داخل یخچال میذاریم تا دسر کاملا ببندد بعد از قالب خارج میکنیم.من بعد از خارج کردن دسر از قالب قسمتهای خالی دسر رو با ژله بلوبری پر کردم.
من از نصف قوطی شیر عسلی استفاده کرده بودم شیرینی دسرم کم بود ولی بنظرم بهتره از یک قوطی شیرعسلی استفاده بشه به همین خاطر توی دستور نوشتم یک قوطی شیر عسلی.
مراحلش رو براتون تو استوری میذارم و هایلات میکنم.
برای اون نقطه های آبی روی دسر، گذاشتم ژله کمی نیم بند شد و با سرنگ یه قطره از ژله نیم بند رو روی دسر تزریق کردم،من از یکی دو قطره رنگ خوراکی آبی برای خوشرنگ شدن ژله استفاده کردم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه