آموزش طرز تهیه دسر سه لایه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
لایه اول(کیک اسفنجی شکلاتی):
2 تخم مرغ بزرگ هم دمای اتاق
6 قاشق غذاخوری شکر
1 پنس نمک
1 پیمانه بعلاوه 4 قاشق غذاخوری آرد کیک پزی
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1/2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
نوک قاشق چایخوری جوش شیرین
3 قاشق غذاخوری آب گرم
2 قاشق غذاخوری روغن مایع
–
لایه دوم(پودینگ وانیلی):
5 زرده تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری آرد
2 پیمانه شیر
250 گرم کره همدمای اتاق
3 پیمانه بعلاوه 3 قاشق غذاخوری پودر قند
وانیل
–
لایه سوم:
5 سفیده تخم مرغ
1ونیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
2/3 پیمانه شکر
وانیل
–
برای سس شکلاتی :
4 قاشق غذاخوری شکر
2 قاشق غذاخوری خامه ترش یا خامه صبحانه
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
60 گرم کره
1 قاشق چایخوری پودر ژلاتین
طرز تهیه
تخم مرغ ها، شکر و نمک رو خوب با دور تند همزن چند دقیقه بزنین تا پفی و سبک شه، حالا آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و پودر کاکائو رو با هم مخلوط کنید و الک کنین و اضافه کنین و با لیسک یا قاشق چوبی به آرامی زیرو رو کنین. بعد آب گرم و روغن رو اضافه کنید و مخلوط کنین. در قالب 26 سانتی متری که چرب کردین و کاغذ روغنی گذاشتین، بریزین و در فر گرم شده 180 درجه، 15-18 دقیقه بپزین.بعد در قالب بزارین 10 دقیقه بمونه بعد از قالب دربیارین، کاغذ هم دربیارین و بزارین کاملا سرد شه.
زرده ها، آرد و 1 پیمانه از شیر رو مخلوط کنین، حالا در قابلمه ای، بقیه شیر رو بجوشونین و این مخلوط زرده رو بهش آرام آرام اضافه کنین و هم بزنین مدام تا غلظتش مثل پودینگ شه.بعد از روی حرارت بردارید تا ولرم شه.بعضا هم بزنین تا پوسته نبنده.در طرفی پودر قند و کره رو با همزن بزنین تا پفی شه، بعد به آرامی پودینگ ولرم رو اضافه کنید و به همزدن ادامه بدین، وانیل هم اضافه کنید. حالاداخل یک قالب کمربندی 26 سانتی متری که کاغذ روغنی گذاشتین، کیک اسفنجی شکلاتی رو بصورتی که بالاش صاف باشه (سر و ته)بزارین و روش پودینگ وانیلی رو بریزین و صاف کنید و بزارین یخچال
.پودر ژلاتین رو در 3-4 قاشق غذاخوری آب سرد بریزین و چند دقیقه صبر کنید بعد بصورت بن ماری حل کنید کاملا، بعد بزارین تا کاملا سرد شه.سفیده هارو با همزن تمیز بزنین تا پر از کف شه، شکر رو آروم آروم اضافه کنین و بزنین تا خوب فرم بگیره و از ظرف نریزه، بعد ژلاتین سرد-ولرم که هنوز مایع هستش رو بهمراه وانیل اضافه کنید و خیلی کم با لیسک زیرو رو کنین. اینو روی پودینگ وانیلی بدین و صاف کنید و بزارین یخچال
.پودر ژلاتین رو در حدود 1-2 قاشق غذاخوری آب گرم حل کنین کاملا، بعد در قابلمه ای همه موادو گرم کنید تا همه چی مخلوط شه، ژلاتین هم اضافه کنید و مخلوط کنین، بعد از اینکه سرد شد و کمی غلیظ شد، روی دسر بریزین.بزارین یخچال.لایه قبلی باید گرفته باشه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه