آموزش طرز تهیه دسر بوراتوس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
شیر یک لیوان
بستنی وانیلی ۲۵۰ گرم
پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری
پنیر ماسکار پونه ۲۰۰ گرم
دنت با طعم دلخواه دو عدد که من از دنت طالبی استفاده کردم
طرز تهیه
ابتدا ژلاتین را داخل شیر ریخته و بستنی را هم از قبل از یخچال درمیاریم تا باز بشه بعد بستنی رو هم به مخلوط شیر و ژلاتین اضافه کرده و روی حرارت میذاریم تا بستنی و ژلاتین کاملا در شیر حل شوند ولی لازم نیست شیر بجوشد.
پنیر ماسکارپونه و دنت ها رو با همزن کمی میزنیم و مخلوط شیر و ژلاتین و بستنی را هم به آن اضافه کرده و دوباره با همزن میزنیم و تا مواد کاملا یکدست شوند و قالب رو چرب میکنیم و دسر را داخلشمیریزیم و بمدت ۶ الی ۷ ساعت داخل یخچال میذاریم تا کاملا ببنده.
ژله تزریقی مورب:
برای ژله تزریقی مورب یک بسته ژله ی آلوورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل کردم و گذاشتم روی حرارت غیر مستقیم تا ذراتش کاملا حل شد و گذاشتم خنک شد و توی قالب ریختم و بصورت مورب توی یخچال گذاشتم تا دوساعت موند و خودشو گرفت بعد گلها رو داخلش تزریق کردم و اول مقداری ژله شیر پرتقال بعد مقداری ژله شیر کیوی روش ریختم ودرآخر هم کمی ژله شیر آلوورا ریختم و گذاشتم تو یخچال تا کاملا خودشو گرفت.
ژله رنگین کمان:
برای ژله رنگین کمان از شش بسته ژله به طعمهای موز،پرتقال،تمشک،کیوی،بلوبری و انگور استفاده کردم اول هر رنگ ژله رو بصورت جداگانه در یک لیوان آب جوش حل کردم و بعد از حل شدن ذراتش اجازه دادم هر رنگ کاملا خنک بشه و به هر کدوم نصف فنجان شیری که به دمای محیط رسیده و با ژله هم دماست اضافه کردم و به ترتیب از ژله شیر تمشک شروع کردم توی قالب ریختم و بعد از ریختن هر رنگ قالب رو ۱۰ دقیقه داخل فریزر گذاشتم تا ژله تقریبا ببنده و بعد رنگ بعدی رو ریختم و به همین ترتیب ادامه دادم تا قالب پرشد
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه