آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه دسر براونی بیسکوییتی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه دسر براونی بیسکوییتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

برای لایه براونی:
125 گرم کره
200 گرم شکلات تکه تکه شده
4 تخم مرغ
1 لیوان شکر
نصف لیوان آرد
نمک
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
5 گرم وانیل شکری

برای لایه خامه ای:
1 بسته بیسکویت شکلات چیپسی یا فندقی(مقدارش دلبخواهیه)درشت تکه تکه شده
200 میلی لیتر خامه
100 گرم شکلات سفید تکه تکه شده

برای سس شکلاتی:
100 میلی لیتر خامه
100 گرم شکلات تکه تکه شده

طرز تهیه

کره رو در قابلمه کوچکی روی شعله کم آب کنین و از شعله بردارین، تکه های شکلات رو اضافه کنین تا آب شن، بعد بزارین سرد شه.بعد که سرد شد، یکی یکی تخم مرغ هارو بهش اضافه کنین و خوب بزنین بعد شکرو اضافه کنین و باز خوب بزنین، آرد، پودر کاکائو، وانیل شکری و نمک رو هم باهم مخلوط کنین و الک کنین و فقط اونقدر هم بزنین که مواد باهم مخلوط شن، زیاد نه. داخل قالب مربع شکل کاغذ روغنی بزارین و براونی رو توش بریزین و در فر گرم شده 160 درجه، 35 درجه بپزین.
برای لایه خامه ای، خامه رو روی شعله گرم کنین ولی اصلا نجوشونین، بعد تکه های شکلات رو اضافه کنین تا آب شن، بعد بزارین داخل یخچال تا سرد شه. بعد از سرد شدن با همزن خوب بزنین، بعد تکه های بیسکوییت رو اضافه کنین و مخلوط کنین کمی، بعد روی براونی سرد شده بمالین.
برای سس شکلاتی هم، خامه رو گرم کنین ولی نجوشونین و تکه های شکلات رو اضافه کنین تا آب شن بعد بزارین سرد شه بعد روی دسر بریزین و دسر رو بزارین یخچال. بعد خواستین مثل شکل ببرین با قالب و تزیین کنین و سرو کنین
طرز تهیه دسر براونی بیسکوییتی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی