آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه دسر ایرمیک سه رنگ

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه دسر ایرمیک سه رنگ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

1 لیتر شیر – 12 قاشق غذاخوری ایرمیک(آرد سمولینا)- 10 قاشق غذاخوری شکر – وانیل 1 بسته – پوست پرتقال رنده شده – 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو ✏برای لایه هویج : نیم کیلوگرم هویج – 1 لیوان شکر -3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت – فندق(کمی خرد شده)

طرز تهیه

شیر، ایرمیک و شکر رو در قابلمه ی بزرگی روی شعله متوسط، هم بزنین و بپزین تا غلیظ شه و بعد از شعله بردارین و وانیل اضافه کنین و مخلوط کنین.نصف مخلوط رو جدا کنین و بهش پودر کاکائو بزنین و داخل ظرف شیشه ای مربع بریزین(قبلا با آب سرد خیسش کنین ظرف رو)سپس به نصف باقیمانده مخلوط که سفید رنگه، رنده ی پوست پرتقال بزنین و روی لایه ی کاکائویی بریزین.برای لایه ی هویج، هویج هارو کوچک کوچک کنین و در قابلمه ای هویج ها رو بریزین و تا مقداریکه از هویج ها بگذره، آب بریزین و بزارین خوب بپزن.(میتونین هویج هارو رنده کنین و بعدش یکم تفت بدین بعدش بپزین تا زودتر بپزن). هویج های پخته شده رو با مخلوط کن به شکل پوره دربیارین و شکر رو بهش اضافه کنین و یکی دوبار اونقدر بجوشونین که سرریز بشه. نشاسته رو با نصف استکان آب سرد باز کنین و به پوره هویج اضافه کنین، و بپزین تا غلیظ شه.(اگه زیاد غلیظ شه کمی آب و اگر غلیظ نشه، کمی دیگه نشاسته بزنین). سپس بهش فندق هایی که کمی خرد کردین رو اضافه کنین و روی لایه ی کاکائویی بریزین. حداقل 2 ساعت بزارین یخچال
طرز تهیه دسر ایرمیک سه رنگ

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی