آموزش طرز تهیه خورش گوجه سبز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
خورش گوجه سبز جزو خورشت های خوشمزه و لذیذی است که به خاطر داشتن گوجه سبز طعم ترش و ملسی دارد و نیاز به چاشنی ندارد. خورش گوجه سبز را می توان هم با گوشت قرمز گوساله یا گوسفند و هم با گوشت مرغ درست کرد. همچنین برخی افراد این خورش را با بادمجان هم درست می کنند.
همانطور که می دانید، خورش گوجه سبز مازندرانی بسیار معروف است و شما می توانید با این آموزش ساده یک خورشت مازندرانی عالی و خوشمزه را درست کنید.
مواد لازم
گوشت خورشتی 400 گرم
گوجه سبز 10 تا 15 عدد
نعنا 100 گرم
جعفری 400 گرم
روغن به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
نمک و زردچوبه به میزان لازم
پیاز 1 عدد
طرز تهیه
1. برای درست کردن خورش گوجه سبز، ابتدا یک عدد پیاز را نگینی خرد می کنیم و در قابلمه کوچک با مقداری روغن تفت می دهیم.
2. وقتی پیاز کمی نرم شد، گوشت را افزوده و تفت می دهیم تا حدی که رنگ گوشت عوض شود. بعداز تفت دادن گوشت، مقداری زردچوبه و فلفل به گوشت می زنیم و 2 الی ۳ لیوان آب می ریزیم تا خوب بپزد.
طرز تهیه خورش به و آلو مجلسی خوشمزه
3. در این فاصله که گوشت می پزد، نعنا و جعفری را پاک کرده و خیلی ریز خرد می کنیم. سپس در یک تابه مقداری روغن می ریزیم و سبزی خرد شده را بعد از شستن، در تابه تفت می دهیم تا سرخ شود.
4. بعد از نیم ساعت که گوشت نیم پز شد، سبزی سرخ شده را به قابلمه گوشت اضافه می کنیم و مقداری هم نمک می ریزیم، درش را می گذاریم تا خورشت به مدت 30 الی 45 دقیقه بپزد و به خوبی جا بیفتد.
5. در اواخر پخت، گوجه سبزهای شسته شده را هم به خورشت اضافه می کنیم تا با حرارت ملایم خورشت جا بیفتد. برای تزیین و خوشمزه تر شدن خورشت، می توانید مقداری نعنا داغ آماده کرده و در آخر به خورشت اضافه کنید.
6. بعد ازاینکه خورشت به خوبی پخته شد، آن را در ظرف مناسب می ریزیم و همراه با برنج آبکش یا کته سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این خورشت گوجه سبز خوشمزه لذت ببرید.
نکته
گوجه سبزها را یک ربع تا بیست دقیقه آخر به خورشت اضافه می کنیم، چون اگر زودتر بریزیم له می شود. در صورت تمایل می توانید تعداد گوجه سبزها را کم یا زیاد کنید.
با توجه به اینکه فصل گوجه سبز بهار و تابستان است، می توانید گوجه ها را در فریزر بگذارید و برای زمستان فریز کنید تا در زمستان هم این خورشت خوشمزه را درست کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه