آموزش طرز تهیه خورش گلکلم و کلم بروکلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۴۰ دقیقه
زمان پخت ۱۴۰ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
گوشت خورشتی تکه شده 250 گرم
گل کلم 200 گرم
کلم بروکلی 200 گرم
پیاز متوسط خرد شده 1 عدد
نعنا و جعفری (خرد شده) 200گرم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
لیمو تازه 2 عدد
طرز تهیه
1-در تابهای کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. پیاز را در روغن تفت دهید. وقتی پیاز سبک شد، گوشت را همراه با کمی زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید و تفت دهید. وقتی رنگ گوشت تغییر پیدا کرد، روی آن آب بریزید. در ظرف را ببندید و زمان دهید تا گوشت بپزد.
2-در این فاصله کلمها را خرد کرده و بشویید. در قابلمهای مقداری آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. کمی نمک هم اضافه کنید. کلمها را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید و مدتی صبر کنید. بعد از نیمپز شدن کلمها، آنها را در آبکش بریزید و کناری بگذارید.
3-حالا نعنا و جعفری را با مقدار کمی روغن تفت دهید. هنگامیکه از پخت گوشت مطمئن شدید سبزیهای سرخ شده و کلمها را به آن اضافه کنید. آب لیموها را بگیرید و همراه کمی نمک برای مزهدار کردن خورش به آن اضافه کنید. به غذا زمان دهید تا جا بیفتد
4-خورش را قبل از له شدن کلم بروکلی و گلکلم از روی حرارت بردارید. این خورش را به آرامی در ظرف دلخواه بریزید و در کنار پلوی دم کشیده سرو کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه