آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه خورش کرفس گیاهی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه خورش کرفس گیاهی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۰دقیقه
زمان پخت ۹۰دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر

سویا (خورشتی درشت) 150 گرم
کرفس 1 بوته
نعنا و جعفری(خردشده) 4 پیمانه
پیاز متوسط 1 عدد
زردچوبه 1/2 قاشق چای خوری
ادویه دلخواه 1/2 قاشق چای خوری
فلفل 1/2 قاشق چای خوری
نمک و روغن به مقدار لازم
آبغوره یا آبلیمو تازه 6 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه

1-سویا را در کاسه‌ای ریخته و در حدی آب به آن اضافه کنید که فقط نرم شود. پیاز را نگینی خرد کنید. در قابلمه‌ای ۳-۲ قاشق روغن بریزید و روی حرارت بگذارید،

2-سپس پیاز را داخل آن تفت دهید. وقتی پیاز طلایی شد؛ زردچوبه، ادویه و فلفل را به آن اضافه کنید. سویای نرم شده را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید.

3-کرفس را بشویید و خرد کنید. در تابه‌ای کرفس‌ها را با ۳-۲ قاشق روغن تفت دهید، سپس کرفس‌ها را از تابه بیرون بیاورید و سبزی‌های خرد شده را اضافه کنید و با همان مقدار روغن سرخ کنید.

4-کرفس،نعنا و جعفری را به سویا بیفزایید و اجازه دهید مواد با هم بپزند. در آخر نمک و آبغوره یا آبلیموی تازه را اضافه کنید. صبر کنید تا آب اضافی خورش بخار شود و خورش به روغن بیفتد. خورش را با پلو سرو کنید.
طرز تهیه خورش کرفس گیاهی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی