آموزش طرز تهیه خورش کرفس گیاهی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۰دقیقه
زمان پخت ۹۰دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
سویا (خورشتی درشت) 150 گرم
کرفس 1 بوته
نعنا و جعفری(خردشده) 4 پیمانه
پیاز متوسط 1 عدد
زردچوبه 1/2 قاشق چای خوری
ادویه دلخواه 1/2 قاشق چای خوری
فلفل 1/2 قاشق چای خوری
نمک و روغن به مقدار لازم
آبغوره یا آبلیمو تازه 6 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
1-سویا را در کاسهای ریخته و در حدی آب به آن اضافه کنید که فقط نرم شود. پیاز را نگینی خرد کنید. در قابلمهای ۳-۲ قاشق روغن بریزید و روی حرارت بگذارید،
2-سپس پیاز را داخل آن تفت دهید. وقتی پیاز طلایی شد؛ زردچوبه، ادویه و فلفل را به آن اضافه کنید. سویای نرم شده را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید.
3-کرفس را بشویید و خرد کنید. در تابهای کرفسها را با ۳-۲ قاشق روغن تفت دهید، سپس کرفسها را از تابه بیرون بیاورید و سبزیهای خرد شده را اضافه کنید و با همان مقدار روغن سرخ کنید.
4-کرفس،نعنا و جعفری را به سویا بیفزایید و اجازه دهید مواد با هم بپزند. در آخر نمک و آبغوره یا آبلیموی تازه را اضافه کنید. صبر کنید تا آب اضافی خورش بخار شود و خورش به روغن بیفتد. خورش را با پلو سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه