آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه خورش کاری ماهی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه خورش کاری ماهی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰دقیقه
زمان پخت ۴۰دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر

ماهی 4 تکه
ادویه کاری 2 قاشق سوپ خوری
پیاز خردشده 2 عدد
سیر رنده شده 3 حبه
بادام هندی 200 گرم
زردچوبه 1 قاشق چای خوری
زنجبیل رنده شده 1 قاشق چای خوری
آب لیمو 2 قاشق سوپ خوری
زیره سبز 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

طرز تهیه

1-ابتدا ماهی را بعد از تمیز کردن به‌صورت تکه‌های ۵ سانتی خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز و سیر را داخل آن تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.

2-در این میان بادام‌هندی را داخل غذا ساز بریزید تا کاملا خرد و نرم شود. بعدازآنکه پیاز و سیر سبک شدند، زنجبیل، پودر کاری، زردچوبه، زیره و مقداری نمک و فلفل هم بریزید و کمی تفت دهید تا عطر مواد بلند شود.

3-بعد از حدود ۳-۲ دقیقه تکه‌های ماهی را هم اضافه کنید و آنها را همراه با مواد کمی تفت دهید. بادام‌هندی له شده را هم بریزید. مواد را کمی با هم تفت دهید. حدود ۱ لیوان آب هم بریزید، در تابه را بگذارید و صبر کنید تا تکه‌های ماهی بپزند و خورش شما آماده شود.

4-در انتهای پخت خورش، آب‌لیمو را هم اضافه کرده و به‌آرامی هم بزنید. خورش را بچشید و در صورت نیاز نمک یا آب‌لیموی بیشتری به آن اضافه کنید. بعد از چند دقیقه، حرارت. از فیله مرغ هم میتونید استفاده کنید
طرز تهیه خورش کاری ماهی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی