آموزش طرز تهیه خورش چغاله بادام . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم
چغاله بادام ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
جعفری ۲۰۰ گرم
نعناع ۵۰ گرم
آبغوره به اندازه کافی
روغن مایع به اندازه کافی
نمک ، فلفل و زردچوبه به اندازه کافی
طرز تهیه
ابتدا چغاله ها را به مدت دو ساعت در یک کاسه پر از آب سرد بخیسانید تا نرم شوند سپس پیاز را به صورت خلالی نازک خرد کنید و با کمی روغن مایع در یک قابلمه مناسب به خوبی تفت دهید تا پیاز کمی نرم و سبک شود.
پس از اینکه پیاز نرم شد مقداری زردچوبه اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا پیاز و زردچوبه یکدست شوند. در مرحله بعدی گوشت خورشتی را به صورت قورمه ای ( مانند خورش قورمه سبزی ) خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید و با پیاز کمی تفت دهید.
طرز تهیه خورشت بامیه مجلسی با لپه
طرز تهیه خورشت بامیه مجلسی با لپه
خورش بامیه یکی از معروف ترین خورش های جنوبی ( عربی ) است که در حال حاضر …
گوشت را باید در حدی تفت دهید تا کمی سرخ شود و رنگش تغییر کند. پس از اینکه گوشت تغییر رنگ داد چغاله بادام ها را آبکشی کنید و به قابلمه اضافه کنید. چغاله بادام ها را هم کمی تفت دهید سپس چند لیوان آب به قابلمه اضافه کنید.
حرارت زیر قابلمه را ملایم کنید تا گوشت و چغاله بادام به طور کامل بپزند. در حین پختن گوشت و چغاله بادام نعناع و جعفری را مانند سبزی خورشتی به صورت ساطوری خرد کنید و با کمی روغن در یک تابه تفت دهید تا کمی سرخ شوند.
زمانی که گوشت خورش نیم پز شد مخلوط جعفری و نعناع سرخ کرده را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید خورش جا بیفتد و شروع به روغن انداختن کند. در پایان آبغوره را به همراه نمک و فلفل سیاه به خورش اضافه کنید و آنرا به همراه برنج سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه