آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه خورش هویج و پسته(غذای محلی دامغان)

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه خورش هویج و پسته(غذای محلی دامغان) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۵۰ دقیقه

مواد لازم برای 3 نفر

هویج 400 گرم
سینه مرغ 400 گرم
پیاز داغ 3 قاشق سوپ خوری
شکر (اختیاری) 1 قاشق سوپ خوری
آبغوره 1/2 پیمانه
خلال پسته3 قاشق سوپ خوری
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
زعفران دم کرده 4 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه

1-ابتدا هویج را پوست گرفته و حبه قندی خرد کنید. در قابلمه‌ای با ۲ قاشق روغن تفت دهید. وقتی هویجها قدری نرم شدند، مرغ‌ها را هم اضافه کرده و تفت دهید.

2-رنگ مرغ‌ها که عوض شد، پیاز داغ را افزوده و روی مواد آن قدر آب بریزید تا روی مرغ‌ها بیاید. بعد از جوش آمدن آب، حرارت را کم کنید تا خورش به آرامی بجوشد.

3-بعد از این که مرغ پخت، آب غوره و شکر را اضافه کنید. سپس نمک و فلفل را به اندازه دلخواه افزوده و هم بزنید. مدتی صبر کنید تا خورش جا بیفتد.

4-پنج دقیقه مانده به آخر پخت، زعفران و خلال پسته را اضافه کرده و بعد از این مدت حرارت را خاموش کنید. خورش را در ظرف دلخواه بریزید و با پلو سرو کنید.

سایر نکات

این خورش از انواع خورشهای آب‌دار نیست. بهتر است بگذارید بیشتر آب غذا بخار شود.
مقدار شکر و آبغوره این غذا به ذایقه شما و خانواده بستگی دارد. می‌توانید آنها را کمتر یا بیشتر کنید.
می‌توانید به جای 400 گرم سینه مرغ، مقدار سینه را کمتر در نظر بگیرید و کمی هم ران مرغ جایگزین سینه کنید.
طرز تهیه خورش هویج و پسته(غذای محلی دامغان)

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی