آموزش طرز تهیه خورش مرغ ناردونی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۷۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
مرغ 4 تکه
پیاز 1 عدد
آلو بخارا 1 پیمانه
دانه انار 2 پیمانه
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ خوری
دارچین کمی
رب انار 2 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا پیاز را خیلی ریز خرد کنید. تابهای روی حرارت ملایم بگذارید و پیاز را با روغن کمی تفت دهید. مرغ را در همان تابه با ادویهها تفت دهید تا رنگشان کاملا عوض شود.
2-رب گوجه را هم در همان تابه تفت دهید. به رب کمی دارچین بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود و کمی رنگ بگیرد. بعد دو لیوان آب جوش اضافه کنید. در تابه را بگذارید تا مرغ بپزد.
3-وقتی مرغ نیم پز شد، به آن رب انار و آلوها را اضافه کرده و صبر کنید تا خورش جا بیفتد. در آخر دانههای انار را اضافه کرده و در تابه را بردارید. وقتی خورش کم آب و سسدار شد، آن را در ظرف دلخواه بریزید و با پلوی دم کشیده زعفرانی سرو کنید.
سایر نکات
این خورش بدون آلو هم درست میشود. میتوانید کمی زعفران هم به این خورش اضافه کنید
این خورش باید کم آب و با سس غلیظ سرو شود
اگر بعد از ریختن دانههای انار در ظرف را برندارید دانهها رنگشان را از دست میدهند و سفید میشوند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه