آموزش طرز تهیه خورش مرغ با سس مخصوص . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
نمک به مقدار لازم
ریشه زنجبیل (رنده شده) 1 قاشق غذا خوری
آرد ذرت 1 قاشق غذا خوری
سیر (ریز شده) 1قاشق غذا خوری
آب مرغ 1 پیمانه
شکر 2 قاشق غذا خوری
سس فلفل 1 قاشق چای خوری
سس سویا 1/4 پیمانه
روغن (نباتی ، کلزا یا کنجد) 1 قاشق غذا خوری
مواد لازم برای سس :
سس سویا
۱ قاشق غذا خوری
آرد ذرت
۱/۴ پیمانه
تخم مرغ
۱ عدد
روغن کنجد
۱ قاشق غذا خوری
مرغ (فیله شده)
۵۰۰ گرم
مواد لازم برای سس :
سس سویا 1 قاشق غذا خوری
آرد ذرت 1/4 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
روغن کنجد 1 قاشق غذا خوری
مرغ (فیله شده) 500 گرم
1-ابتدا سفیده تخم مرغ را از زرده جدا کرده و سفیده را به همراه روغن کنجد،سس سویا و آرد ذرت را مخلوط کرده و به خوبی هم بزنید تا یکدست شود.
2-مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
3-مرغ را به سس اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.ممکن است مرغ به خوبی با سس مخلوط نشود اما با نیم ساعت قرار گرفتن در آشپزخانه کاملا طعم دار میشود(داخل ظرف دربسته یا با پوشش پلاستیک).
4-طرز تهیه سس:
1-5قاشق غذاخوری روغن را داخل تابه ریخته و صبر کنید گرم شود.سیر و زنجبیل رنده شده را اضافه کرده و به خوبی تفت دهید.
6-همه مواد تشکیل دهنده سس را در ظرف جداگانه مخلوط کرده و به سیر اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا مخلوط شوند.(زرده تخم مرغ را نیز اضافه کنید)شعله را ملایم کرده و مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود.
7-مقداری روغن داخل تابه ریخته و صبر کنید تا داغ شود.مرغها را داخل روغن داغ کاملا سرخ کنید.
8-مرغ را بعد از سرخ شدن روی یک توری یا دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود.
9-حال مرغهای سرخ شده را داخل سس روی حرارت ملایم ریخته و به خوبی مخلوط کنید تا سس جذب مرغ شود
10-مرغ را بعد از مخلوط شدن با سس به همراه برنج سرو کنید.
سایر نکات
)در صورت تمایل 2قاشق غذاخوری زعفران آب شده و 1قاشق غذاخوری آبلیمو هم به سس اضافه کنید.
2)اگر روغن کنجد در دسترس نبود از کره استفاده کنید.
میتوانید مرغ را 2ساعت در آب پیاز،زعفران،فلفل دلمه ای و آبلیمو استراحت داده و بعد بقیه مراحل را انجام دهید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه