آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه خورش قرمه سبزی با قارچ

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه خورش قرمه سبزی با قارچ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۰ دقیقه
زمان پخت ۱۰۰ دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر

سبزی قرمه 500 گرم
قارچ ریز 250 گرم
لوبیا قرمز 1/2 پیمانه
لیمو عمانی متوسط 5 عدد
پیاز متوسط 1 عدد
زردچوبه 1/2 قاشق چای خوری
ادویه 1/2 قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمز 1/2 قاشق چای خوری
نمک و روغن به مقدار لازم
آبلیمو به مقدار لازم

طرز تهیه

1-سبزی قورمه را بعد از پاک کردن و شستن به صورت کامل ریز و ساطوری خرد کنید .سبزی خرد شده را در تابه‌ای با ۵-۴ قاشق سوپ خوری روغن کاملا تفت دهید.

2-لوبیای قرمز را بپزید. قارچ را در این خورش به دو صورت درسته یا ورقه شده می توان استفاده کرد. در هر دو صورت قارچ را بشویید و با ۱ یا ۲ قاشق روغن و۱ قاشق آبلیمو تفت دهید تا آب قارچ کاملا بخار شود ورنگ آن هم روشن بماند.

3-لیمو عمانی ها را شسته و با آب گرم بخیسانید تا نرم شوند و هر یک از آن ها را با نوک چاقو سوراخ کنید.

4-پیاز را نگینی خرد کرده و در قابلمه با ۳-۲ قاشق سوپ خوری روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود، سپس زردچوبه ، ادویه و فلفل را به آن اضافه کنید.

5-سبزی را هم که قبلا تفت داده بودید همراه با لیمو عمانی به پیاز اضافه کنید .حدود ۳-۲ لیوان آب به خورش اضافه کنید و اجازه دهید سبزی و لیموعمانی ها پخته شوند.

6-قارچ تفت داده شده و لوبیای پخته شده را به خورش اضافه کنید. کمی نمک افزوده و بگذارید خورش جا بیفتد.
طرز تهیه خورش قرمه سبزی با قارچ

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی