آموزش طرز تهیه خورش قارچ و گوشت چرخ کرده . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۷۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل و آبلیمو به مقدار لازم
آرد 1 قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای کوچک 1 عدد
سیر 2 حبه
تخم مرغ 1 عدد
پیاز 2 عدد
قارچ 150 گرم
گوجه فرنگی 2 عدد
گوشت چرخ کرده 200 گرم
طرز تهیه
1-یکی از پیازها را خلالی خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود
2-فلفل دلمه ای و قارچ ها را نیز خرد کنید و در روغن سرخ نمایید.
3-یک پیاز دیگر و سیرها را رنده کنید سپس بهمراه گوشت چرخ کرده ، آرد ، تخم مرغ ، نمک و فلفل داخل کاسه ای بریزید و با دست خوب مخلوط کنید و ورز دهید تا مواد حالت چسبندگی پیدا کنند
4-کوفته های ریزی از مایه گوشت آماده کنید و در روغن سرخ نمایید.
5-گوجه فرنگی را پوست بگیرید و خرد کنید و در روغن تفت دهید تا آب گوجه فرنگی کشیده شود سپس پیاز سرخ شده ، فلفل دلمه ای و قارچ سرخ شده و یک لیوان آب ، آبیلمو ، نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید خورشت به جوش بیاید.
6-پس از به جوش آمدن خورشت حرارت را کم کنید و کوفته های سرخ شده را داخل خورشت بریزید ( در زمان اضافه کردن کوفته ها خورشت نباید بجوشد ) ، در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا آب خورشت نصف شود و خورشت جا بیفتد سپس در ظرف بکشید و بهمراه نان یا برنج سرو کنید.
سایر نکات
میتوانید بجای گوجه فرنگی از 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی استفاده کنید ، استفاده از فلفل دلمه ای سلیقه ای میباشد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه