آموزش طرز تهیه خورش ریواس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۱۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
جعفری 200 گرم
نعنا (خشک)2 قاشق غذا خوری
پیاز (درشت) 1 عدد
گوشت (خورشتی) 300 گرم
ریواس 500 گرم
رب انار (ترش) 1 قاشق مربا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا ساقه های ریواس را جداكرده و پوست روی آنها را به كمك چاقو جدا كرده و بعد بشویید و وقتی كاملا خشك شد آنها را مثل اندازه كرفس خرد كنید
2-جعفری را شسته و ریز كنید و پیاز را خرد كرده و در روغن داغ نیمه سرخ كنید و گوشت خرد شده را به آن اضافه كرده و ادویه بزنید و با مقداری آب اجازه دهید بپزد.
3-جعفری و نعنا خشك را در ظرفی جداگانه با مقداری روغن تفت داده و به گوشت در حال پخت اضافه كنید و حدود ۱ساعت به خورش زمان دهید تا بپزد.وقتی گوشت پخت ریواس و رب انار را اضافه كرده و ۱۵تا۳۰دقیقه اجازه دهید خورش جا بیفتد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه