آموزش طرز تهیه خورش رنگارنگ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۱۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
گوشت (خورشتی و خرد شده) 700 گرم
عصاره گوشت 1 بسته
پیاز 2 عدد
سیر 2 حبه
کره 150 گرم
برنج 5 کیلوگرم
روغن به مقدار لازم
فلفل دلمه ای (رنگارنگ و نگینی شده) 3 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری
زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا در ظرفی مناسب نیمی از كره ها را ذوب كرده و پیاز نگینی شده را در آن كاملا سرخ میكنیم و سپس گوشت خرد شده را تا حدی تفت میدهیم تا تغییر رنگ دهد.
2-سپس عصاره گوشت را در آب مخلوط كرده و به گوشت اضافه میكنیم و اجازه میدهیم خوب بپزند.
3-فلفل ها را در ظرفی جداگانه تفت میدهیم تا كمی نرم شوند و رنگشان تغییر كند .
4-سپس رب گوجه فرنگی ، زعفران و ادویه را به آنها اضافه كرده و دراواخر پخت گوشت به خورش اضافه میكنیم.
5-برنج را در ظرف مناسب دم میكنیم و به صورت پلو خورش غذا را سرو میكنیم.
سایر نکات
میتوانید به جای گوشت تكه ای از گوشت چرخكرده یا مرغ هم استفاده كنید
اضافه كردن فلفل و تند كردن غذا مزه آن را بهتر میكند
اگر دوست دارید چند قاشق آبلیمو به غذا اضافه كنید تا خوشمزه تر شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه