آموزش طرز تهیه خورش ترشی گرما . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۱۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 3 نفر
پیاز 1 عدد
گوشت خورشتی 300 گرم
آلوچه (خورشتی) 15 عدد
لوبیا چشم بلبلی 1/2 پیمانه
زعفران آب کرده (غلیظ) 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-ابتدا در ظرفی مناسب پیاز را خرد كرده و روی حرارت قرار دهید و بعد از اینكه كمی سبك شد روغن ریخته و نیمه سرخ كنید سپس گوشت را در پیازداغ تفت دهید تا آب آن کشیده شود و رنگ گوشت برگردد،
2-سپس ۲ پیمانه آب اضافه کنید و اجازه دهید گوشت نیم پز شود.
3-لوبیا را به همراه آلوچه اضافه کرده و خورش را بپزید تا جا بیفتد. در آخر محلول زعفران و نمك را اضافه کنید.
سایر نکات
1)این غذا متعلق به شهر اردبیل است و نوعی خورش است که با پلو سرو می شود.
2)حتما لوبیا را از شب قبل خیس كنید و اگر فراموش كردید آن را 2بار بجوشانید و آبش را خالی كنید و بعد بپزید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه