آموزش طرز تهیه خورش ترشه آب . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
گوشت خورشتی 500 گرم
پیاز 1 عدد
آبغوره 1/2 پیمانه
سیب زمینی 3 عدد
گوجه فرنگی 3 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه
1-گوشت را به اندازه گردويي خرد كرده و با چربي خود گوشت و بدون روغن تفت ميدهيم
2-سپس پياز را رنده كرده همراه زردچوبه و فلفل و كمي روغن تفت ميدهيم بعد از تفت خوردن ابغوره و اب را اضافه ميكنيم
3-و اجازه ميدهيم خورش روي حرارت ملايم بجوشد تا گوشت بپزد
4-در اين فاصله سيب زميني ها را اسلايس درشت كرده و در مقداري روغن سرخ كرده گوجه ها را هم چهارقاچ كرده و در روغن سرخ ميكنيم و كنار ميگذاريم ،
5-سپس رب را همراه زردچوبه تفت داده و به خورش اضافه ميكنيم و در اخر سيب زميني و گوجه ها را اضافه كرده نمك خورش را اندازه ميكنيم و اجازه ميدهيم كه خورش جا بيفتد
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه