آموزش طرز تهیه خورش به آلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۱۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
گوشت گوسفندی یا گوساله 250 گرم
پیاز 1 عدد
لپه 1/2 پیمانه
چوب دارچین 1 عدد
به 1 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری
آلو بخارا 1 پیمانه
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
1-گوشت را به اندازه دلخواه خرد کنید. پیاز را هم نگینی یا خلالی برش دهید. در قابلمهای کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. پیاز را در روغن داغ سرخ کنید. سپس گوشت و زردچوبه را هم اضافه کنید و باز کمی تفت دهید. بعد از افزودن لپه، مقداری آب و چوب دارچين به قابلمه، در آن را بگذارید و حرارت را کم کنید تا مواد به خوبی بپزند.
2-بهها را به شكل دلخواه برش دهید و با مقداری روغن سرخ كنید و بعد تابه را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید. حدود يك ربع قبل از پخت کامل گوشت، مقداري رب سرخ كنید و همراه آلو و نمك به خورش اضافه كنید. اگر دوست دارید اجزای خورش مشخص باشند وخيلي له و نرم نباشند،
3-بعد از پخت گوشت، مقداری از آب خورش را روي بههاي سرخ شده بریزید و تابه را مجددا روی حرارت بگذارید. حدود ده دقيقه اجازه دهید تا به هم کمی نرم شود و بپزد. موقع سرو خورش را در ظرف بریزید و بهها را به آن اضافه کنید و در کنار پلو و بورانی لبو سرو کنید.
سایر نکات
اگر شما دوست داريد خورش خیلی جا افتاده و نرمتر باشد، میتوانيد بههای سرخ شده را به خورش اضافه کنید تا بيشتر بپزند و بعد سرو كنيد.
اگر از طرفداران آلو در غذا نیستید، میتوانيد برای ملس و مزهدار كردن خورش از مخلوط آبليمو و شكر استفاده كنيد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه